• Kontakt
 • Kalendarium
 • In English
 • Pressrum
Foto: Markus Gårder

Konsulter vi rekommenderar

I vissa lägen ser vi att våra medlemmar behöver kompetens som kansliet inte kan tillhandahålla. Därför har vi samlat ett antal konsulter som vi antingen själva eller våra medlemmar har goda erfarenheter av.

Juridiskt stöd:

Rabatt för Svensk Scenkonsts medlemmar
Svensk Scenkonsts medlemmar har från 1 januari 2013 tio procents rabatt på juridiska tjänster nedanstående advokatbyråer. Avtal tecknas direkt med respektive byrå.

Hamilton

WETTERBERG Advokatbyrå AB
Kontaktperson Dag Wetterberg, advokat, dag@wetterberg-advokat.se, 0709992509

Bird & Bird
Kontaktperson är Jerker Edström, advokat, jerker.edstrom@twobirds.com, 08-506 320 43.

 

Stöd för VD och ledning: 

Gaia Leadership
Gaia Leadership vill förändra synen på ledarskap och på människan i världen för att en hållbar och levande framtid ska skapas. Detta sker genom att frigöra ledaren i varje människa. Effekten blir livskraftiga individer och verksamheter med förmåga att skapa uthålligt värde. Vi arbetar med ledningsgruppsutveckling, ledarutveckling, coaching och handledning, medarbetarutveckling, organisationsutveckling, strategi och struktur, grupputveckling, styrelseutbildning, kommunikation och konflikthantering. Vår idé om ledarskapet – att varje människa är en ledare.

Kontaktpersoner: Jenny Nyström (tidigare HR-chef på Kungliga Operan), jenny.nystrom@gaialeadership.com, 070-306 4339 eller Per Stålhem, per.stalhem@gaialeadership.com, 070-622 13 09.

Move Management
Vi tror på den enorma potential som finns i varje människa och därmed i varje organisation. Vi drivs av att hjälpa människor och företag att må bättre, växa och utvecklas.
Facilitering, Coachning, Ledarskap, Kommunikation, Medarbetarskap.
Move ger sedan 2015 kursen Arbetsmiljö för scenkonst.

Gotlandsakademin
De erbjuder öppna utbildningar inom ledarskap och organisation samt konsultstöd. Alla uppdrag designas för att passa dig som kund och din organisations behov. Gotlandsakademins konsulter fungerar som utförare i skarpt läge och som processledare. 

Management Support 
Management Support stödjer chefer och ledningsgrupper i förändrings- och utvecklingsarbete. Företaget har funnits sedan 1986 och har sitt säte i Göteborg, men verkar i hela landet.

Dela:
 • Medlemsservice

  I vår medlemsservice ingår fri rådgivning, kostnadsfria utbildningar och mycket mer.

 • 
Foto: Lars Kroon

  Arbetsgivarguiden

  I vår arbetsgivarguide hittar du information om de vanligaste områdena du som arbetsgivare behöver. Här finns även olika kontrakt och mallar.

 • Postadress

  Box 1778
  111 87 Stockholm

  Besöksadress
  Birger Jarlsgatan 39 1tr

  Kontakt
  Telefon: 08-440 83 70
  Fax: 08-440 83 89
  Mail:  info@svenskscenkonst.se

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • Sök på sajten

  Sök

  Följ oss på

  Följ Svensk Scenkonst
 • Om sajten

  Copyright © Svensk Scenkonst 2017
  Producerad av Sajtkonsulterna