• Kontakt
 • Kalendarium
 • In English
 • Pressrum

Lediga tjänster i branschen

Här hittar du lediga tjänster i scenkonstbranschen. Såväl Svensk Scenkonsts medlemsföretag som de som inte är medlemmar har möjlighet att annonsera. Svensk Scenkonsts medlemsföretag är genom medlemskapet anslutna till kollektivavtal, som garanterar den anställda avtalsenliga löner, sociala försäkringar, pensionslösningar, anslutning till trygghetsråd och mycket mer. För tjänster i organisationer som inte är medlemmar i Svensk Scenkonst behöver den som söker själv undersöka vilka villkor som föreligger.

 • Annonsera här på sajten »

  Här kan du som söker personal inom scenkonstbranschen annonsera. Tjänsten är öppen för såväl medlemsföretag som de som inte är medlemmar i Svensk Scenkonst. Svensk Scenkonst förbehåller sig rätten att neka publiceringar. Tjänsterna ligger uppe i maximalt 3 månader, därefter tas de bort automatiskt.

 • (Publicerad 2018-05-17)

  Kulturhuset Stadsteatern söker Kommunikationsstrateger (Det är 2 tjänster) »

  Kulturhuset Stadsteatern

  Som kommunikationsstrateg arbetar du med strategisk planering och operativt utförande av att paketera och lyfta fram vårt stora utbud mot besökare och publik i egna och förtjänta kanaler. Du är kreativ och har fingertoppskänsla för kommunikation som inspirerar, informerar, engagerar och genererar försäljning och besök.

 • (Publicerad 2018-05-15)

  Länsmusiken i Örebro söker vikarierande podieinspicient »

  Länsmusiken i Örebro AB

  Som podieinspicient är du en del av orkesteravdelningen och arbetar dagligen i nära kontakt med musikerna i Svenska Kammarorkestern. Du ska ge bästa möjliga service till musiker, dirigenter, solister och gästande artister för att de ska kunna leverera konserter på högsta nivå. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att planera och genomföra logistiskt arbete som dukning av podiet i samband med repetitioner och konserter, samt ha ansvar för podiematerial. Svenska Kammarorkestern turnerar och gästspelar regelbundet både nationellt och internationellt. Podieinspicient ansvarar även inför och under turnéer för logistik, dukning och praktiska uppgifter kring arbetet i olika konserthus. I arbetet ingår även arbete med iordningställande av lokaler till andra evenemang i konserthuset, arbete med scenteknik samt underhållsarbete.

 • (Publicerad 2018-04-09)

  Skånes Dansteater söker VD och konstnärlig ledare »

  Skånes Dansteater

  Skånes Dansteater söker ny VD och konstnärlig ledare. Med en stark konstnärlig vision och ett stort engagemang för danskonstens utveckling leder du Sveriges största fristående dansinstitution. Ditt uppdrag är att programlägga en repertoar med hög konstnärlig ambition för vårt hyllade danskompani. Tillsammans får vi fler att uppleva dansen på dansteaterns egen scen, Malmö Operas scen och på turné, nationellt och internationellt.

 • (Publicerad 2018-03-22)

  Umeå Teaterförening söker scenkonstälskande chef! »

  Umeå Teaterförening

  Umeå Teaterförening söker scenkonstälskande chef! Vi på kontoret är ett litet, men kompetent team. Just nu befinner vi oss i ett utvecklingsskede där vi arbetar med vårt varumärke och hur vi ska förbättra vårt föreningsarbete. Vi ser framför oss att du är visionär, strateg och målinriktad. Du ska ha kunskap och erfarenhet inom scenkonst och arrangörskap. Du ska vara fenomenal på att nätverka, entusiasmera folk och uttrycka dig i tal och skrift. Du blir vårt ansikte utåt. Vi tänker att du även är bra på att initiera projekt. Du kommer att ha ekonomi- och personalansvar samt jobba aktivt med arrangemang och publikarbete.

 • Postadress

  Box 1778
  111 87 Stockholm

  Besöksadress
  Birger Jarlsgatan 39 1tr

  Kontakt
  Telefon: 08-440 83 70
  Fax: 08-440 83 89
  Mail:  info@svenskscenkonst.se

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • Sök på sajten

  Sök

  Följ oss på

  Följ Svensk Scenkonst
 • Om sajten

  Copyright © Svensk Scenkonst 2018
  Producerad av Sajtkonsulterna