• Kontakt
 • Kalendarium
 • In English
 • Pressrum

Lediga tjänster i branschen

Här hittar du lediga tjänster i scenkonstbranschen. Såväl Svensk Scenkonsts medlemsföretag som de som inte är medlemmar har möjlighet att annonsera. Svensk Scenkonsts medlemsföretag är genom medlemskapet anslutna till kollektivavtal, som garanterar den anställda avtalsenliga löner, sociala försäkringar, pensionslösningar, anslutning till trygghetsråd och mycket mer. För tjänster i organisationer som inte är medlemmar i Svensk Scenkonst behöver den som söker själv undersöka vilka villkor som föreligger.

 • Annonsera här på sajten »

  Här kan du som söker personal inom scenkonstbranschen annonsera. Tjänsten är öppen för såväl medlemsföretag som de som inte är medlemmar i Svensk Scenkonst. Svensk Scenkonst förbehåller sig rätten att neka publiceringar. Tjänsterna ligger uppe i maximalt 3 månader, därefter tas de bort automatiskt.

 • (Publicerad 2018-07-08)

  Försäljningschef till Regionteatern Blekinge Kronoberg »

  Regionteatern Blekinge Kronoberg

  Som försäljningschef kommer du att arbeta strategiskt såväl som operativt. Du blir avdelningschef för säljavdelning med marknadsansvar, med personalansvar och budgetansvar enligt delegation från VD. Du ansvarar för att organisera, planera och utveckla teaterns försäljnings- och marknadsaktiviteter, vilket omfattar årsplanering, innehåll- och kanalplanering, inklusive uppföljning och analys. Du har övergripande ansvar för försäljning av vuxen- och barnföreställningar både till arrangörer och konsumenter. Du har övergripande ansvar för kanaler (t.ex. webbplats, sociala medier), verktyg (CRM) samt marknadsaktiviteter. Säljuppdrag ingår i tjänsten. I tjänsten ingår även planering och ansvar för produktion av marknadsmaterial utifrån säljbehov. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och är direkt underställd VD. Arbete sker i stor utsträckning i nära samarbete med VD, samt övriga chefer i organisationen.

 • (Publicerad 2018-06-29)

  Kulturhuset Stadsteatern söker Dekorchef »

  Kulturhuset Stadsteatern AB

  Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är ett hus för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Huset rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande– ett hus där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

 • (Publicerad 2018-06-29)

  Hallands bildningsförbund söker Teaterkonsulent »

  Hallands bildningsförbund

  Vår teaterkonsulent står för stödfunktioner till, i första hand föreningsdrivna, scenkonstaktörer i Halland. Fokus ligger på teater men det genreöverskridande, liksom samverkan mellan amatörer och yrkesverksamma, har en tydlig plats hos oss.

 • (Publicerad 2018-06-29)

  Västmanlands Teater söker Chef för ekonomi och administration »

  Västmanlands Teater

  Som chef för ekonomi och administration kommer du att vara en viktig del av teatern. Du kommer att ha ansvar för ekonomifunktionen samt för den ekonomiska styrningen. Du ansvarar också tillsammans med teaterchef för kontakterna med Region Västmanland, Västerås Stad och den politiskt tillsatta styrelsen. Du är en del av ledningsgruppen, har personalansvar för medarbetarna på avdelningen för ekonomi och administration och rapporterar till teaterchef. Dina närmaste medarbetare är löneadministratör och verksamhetskoordinator. I avdelningen ingår även reception, biljettkassa, vaktmästeri, publikvärdar och Teatercafé.

 • (Publicerad 2018-06-29)

  Västmanlands Teater söker verksamhetskoordinator »

  Västmanlands Teater

  Som verksamhetskoordinator kommer du att vara en viktig del av teatern. En spindel i nätet som arbetar nära teaterns samtliga avdelningar. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och självständig och som har ett vänligt och professionellt bemötande. Erfarenhet av växel, reception eller från servicebranschen är meriterande och du behöver tala flytande svenska och engelska.

 • (Publicerad 2018-06-29)

  Stiftelsen Östgötamusiken söker en länsmusikchef/orkesterproducent »

  Stiftelsen Östgötamusiken

  Stiftelsen Östgötamusiken är en länsmusikstiftelse där kvalitet, konstnärlighet, förnyelse och mångfald är viktiga ledord i verksamheten. Vi söker nu en chef för verksamheten.

 • (Publicerad 2018-04-09)

  Skånes Dansteater söker VD och konstnärlig ledare »

  Skånes Dansteater

  Skånes Dansteater söker ny VD och konstnärlig ledare. Med en stark konstnärlig vision och ett stort engagemang för danskonstens utveckling leder du Sveriges största fristående dansinstitution. Ditt uppdrag är att programlägga en repertoar med hög konstnärlig ambition för vårt hyllade danskompani. Tillsammans får vi fler att uppleva dansen på dansteaterns egen scen, Malmö Operas scen och på turné, nationellt och internationellt.

 • (Publicerad 2018-03-22)

  Umeå Teaterförening söker scenkonstälskande chef! »

  Umeå Teaterförening

  Umeå Teaterförening söker scenkonstälskande chef! Vi på kontoret är ett litet, men kompetent team. Just nu befinner vi oss i ett utvecklingsskede där vi arbetar med vårt varumärke och hur vi ska förbättra vårt föreningsarbete. Vi ser framför oss att du är visionär, strateg och målinriktad. Du ska ha kunskap och erfarenhet inom scenkonst och arrangörskap. Du ska vara fenomenal på att nätverka, entusiasmera folk och uttrycka dig i tal och skrift. Du blir vårt ansikte utåt. Vi tänker att du även är bra på att initiera projekt. Du kommer att ha ekonomi- och personalansvar samt jobba aktivt med arrangemang och publikarbete.

 • Postadress

  Box 1778
  111 87 Stockholm

  Besöksadress
  Birger Jarlsgatan 39 1tr

  Kontakt
  Telefon: 08-440 83 70
  Fax: 08-440 83 89
  Mail:  info@svenskscenkonst.se

 • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • Sök på sajten

  Sök

  Följ oss på

  Följ Svensk Scenkonst
 • Om sajten

  Copyright © Svensk Scenkonst 2018
  Producerad av Sajtkonsulterna